31 oktober 2005

Buseplukking

Det er en gammel og slitt ting at menn sitter i bilkø og plukker seg i nesa i den tr at de ikke blir sett. En gammel og slitt klage fra kvinner som ikke på langt nær plukker seg i nesa like ofte. Faktisk er det en av de tingene kvinner nevner først når de skal klage over menns generelle ekkelhet, menn stikker fingeren langt inn og drar ut gugge - kvinner gjør det ikke. Isj, ekkelt.
Alle sier Jeppe drikker, men spør noen hvorfor Jeppe drikker?
Menn har hår i nesa, det er det. På vei ut i det fri setter snørr seg fast i nesehårene og tørker der sakte ut til det formes deigete klumper av ekte busemenner. Det er lite man kan gjøre med det, snyter man seg for hardt eksploderer hodet og man begynner å blø neseblod. Ikke nødvendigvis i den rekkefølgen, men.
Kvinner har ikke så mye nesehår, egentlig ikke noe særlig i det hele tatt. Hvordan skal de greie å skape busemenn da? I barnehagen er jenter og gutter like snørrete, men så fort puberteten setter inn, drar mennene i fra og kvinnene begynner å klage over mennenes fingre som borer seg opp mot øyeeplene - innenfra.
Vel, om kvinner hadde hatt nesehår hadde de boret akkurat like mye, sannsynligvis mye mer. Hvem er det som retter på egne klær hele tiden, tvinner hår, alltid fikler med et eller annet? Kvinnene. HAdde de hatt nesehår, sier jeg, hadde de fikler med buser på måter og i omfang som menn ikke er i nærheten av nå.
Egentlig er kvinnene de verste buseplukkerne av oss alle. Jeg mener, man må jo få gørra ut, det er de menn driver med - men kvinner hadde tillegg fiklet med gørra og gjort den til gjenstand for lange syklubbdiskusjoner. Kvinner er de verste. De mangler bare tilfeldigvis råstoff...

Ingen kommentarer: