02 november 2005

Darko i avisene før seongen

Og her: http://www.detnews.com/2005/pistons/0511/02/E05-369037.htm

Darko er i avisene og det skumles at at blir noe mer enn helt utrolig elendig. Den ane artikkelen sammenligner ham med Raef Lafrentz, femtevalg for noen år siden, og med Shawn Bradley, andrevalg (som Darko) noen år før der igjen. Lafrentz har en grei kariere med rundt 10 poeng per kamp, mens Bradley, som nylig la opp, hadde en god blokkekariere men ikke så myer mer.
Det er selvfølgelig å sikte for lavt. Darkos karriere kommer til å ta helt av, han kommer til å bli en all-star og en megsastjerne og det som verre er, kommer til å lede Serbia Montenegro til mesterskapstitler de neste ti-femten årene.
Jeg har aldri sett ham spille og kommer neppe til å gjøre det med det første heller - har ikke Canal+, har ikke engang teve - men det er rart det er så mange som avskriver ham helt. Han er 20 år og ar aldri fått sjansen ordentlig, han er center/forward som i likhet med de fleste store krever litt tid for å venne seg til det fysiske spillet i NBA, han kan gjøre det meste og, bambarbam, HAN LEDET NBA I BLOKKER I PRESEASON.

Dessuten er han tilfeldigvis min baskethelt for øyeblikket. Man må bevare sine helter så lenge man kan...

1 kommentar:

Anonym sa...

en gang basketballentusiast, alltid basketballentusiast